کارگاه قصه ات را نقاشی کن

از 1402/02/13 تا 1403/02/14

FROM 03 May 2023TO 03 May 2024

برگزاری کارگاه آموزشی قصه ات را نقاشی کن برای نونهالان مهد کودک دانشگاه قم

كارگاه "قصه ات را نقاشی کن" با هدف آشنایی فرزندان مهد کودک دانشگاه قم با کتابخانه کودک و ایجاد ارتباط با کتابداران در روز چهارشنبه 13 اردیبهشت ما برگزار شد.
به گزارش بخش اطلاع رسانی کتابخانه کوثر این کارگاه با حضور اعضای انجمن علمی علم اطلاعات و دانش شناسی سر کار خانم ها کاربین و دارستانی و کتابدار کتابخانه کوثر خانم عباسی برگزار شد.
طی جلسه داستانی با موضوع بهداشت دهان و دندان قصه خوانی و بلند خوانی و همزمان با استفاده از عروسک های بند انگشتی از نمایش عروسکی هم استفاده شد. همچنین در پایان جلسه کودکان پیش دبستانی نقاشی خود را با استفاده از برداشتی که داستان و نمایش داشتند ترسیم کردند.
شناخت مهارت ها و توانايي هاي كودكان، تقويت قوه تخيل، رشد مهارت، اعتماد به نفس كودكان، پرورش خلاقيت، تقويت كار گروهي، دقت و تمركز از مزایای قصه خوانی خلاق برای کودکان است.