• 1401/03/16 - 13:06
  • - تعداد بازدید : 25
  • - تعداد بازدیدکننده : 22
تامین منابع بیش از 1400 عنوان کتاب در کتابخانه کوثر

با توجه به درخواست‌های اساتید و دانشجویان بیش از ۱۴۰۰ عنوان کتاب به کتابخانه کوثر اضافه شد.

به گزارش بخش مجموعه سازی و تامین منابع کتابخانه کوثر، بیش از 1400 عنوان کتاب معادل 130 میلیون تومان از نمایشگاه کتاب اردیبهشت ماه 1401 خریداری شد.

به گزارش بخش مجموعه سازی و تامین منابع کتابخانه کوثر، بیش از 1400 عنوان کتاب معادل 130 میلیون تومان  از نمایشگاه کتاب اردیبهشت ماه 1401 خریداری شد.

شایان ذکر است که تمام​ی منابع بر اساس درخواست های اساتید و دانشجویان محترم و رشته های تحصیلی دانشگاه می باشد. همچنین سعی شده است تا جدیدترین منابع چاپ اول ناشران تخصصی و دانشگاهی مرتبط با موضوعات تحصیلی دانشگاه تهیه و به مجموعه کتابخانه اضافه شوند.

همچنین بخش تامین منابع کتابخانه کوثر در طول سال تحصیلی  جهت تامین منابع و خرید درخواست های دانشجویان و اساتید، فعال می باشد.

دانشجویان و اساتید محترم می توانند درخواست های خود را با بخش تامین منابع کتابخانه خانم عباسی داخلی 32103729 در میان بگذارند .

• گروه خبری : تامین منابع